Φρέσκα Λαχανικά Ποιότητας


Σπανάκι

 

 

 

Διαλέγοντας το καλύτερο :

Τα φύλλα του σπανακιού πρέπει να είναι καθαρά με έντονο πράσινο χρώμα - γεμάτα φρεσκάδα.

 

Υγεία :

21 Θερμίδες / 100 γρ. ωμό σπανάκι και 30 Θερμίδες / 100 γρ. μαγειρεμένο. Μια πολύ καλή πηγή σε ίνες, Βιταμίνη Α, C και Β2 όπως και σε σίδηρο, ασβέστιο, πρωτεΐνες, κάλιο και φολικό οξύ.

 

Συσκευασία :

Διατίθεται σε Δέματα των 8 - 10 κιλών αλλά και σε οποιαδήποτε συσκευασία ζητηθεί από μελλοντικούς συνεργάτες.

 

Αποθήκευση :

Άριστη θερμοκρασία διατήρησης 1 – 3 Κελσίου, με υγρασία 90 – 95%.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντος επί τις % ανά μήνα

 

Ι

Φ

Μ

Α

Μ

Ι

Ι

Α

Σ

Ο

Ν

Δ

Σπανάκι

80%

80%

100%

100%

100%

30%

0%

0%

40%

100%

100%

100%