
Φρέσκα Λαχανικά Ποιότητας
Σπανάκι
Διαλέγοντας το καλύτερο :
Τα φύλλα του σπανακιού πρέπει να είναι καθαρά με έντονο πράσινο χρώμα - γεμάτα φρεσκάδα.
Υγεία :
21 Θερμίδες / 100 γρ. ωμό σπανάκι και 30 Θερμίδες / 100 γρ. μαγειρεμένο. Μια πολύ καλή πηγή σε ίνες, Βιταμίνη Α, C και Β2 όπως και σε σίδηρο, ασβέστιο, πρωτεΐνες, κάλιο και φολικό οξύ.
Συσκευασία :
Διατίθεται σε Δέματα των 8 - 10 κιλών αλλά και σε οποιαδήποτε συσκευασία ζητηθεί από μελλοντικούς συνεργάτες.
Αποθήκευση :
Άριστη θερμοκρασία διατήρησης 1 – 3 Κελσίου, με υγρασία 90 – 95%.
Διαθεσιμότητα προϊόντος επί τις % ανά μήνα
|
Ι |
Φ |
Μ |
Α |
Μ |
Ι |
Ι |
Α |
Σ |
Ο |
Ν |
Δ |
Σπανάκι |
80% |
80% |
100% |
100% |
100% |
30% |
0% |
0% |
40% |
100% |
100% |
100% |